Köpvillkor

Frakter

Dina varor skickas till Dig med Schenker. Vi levererar beställd vara omgående. Vi sänder alltid leveransen med det fraktsätt produkten kräver.
Vid snabbare leveranssätt betalar alltid kunden mellanskillnaden på det dyrare alternativet. Färjekostnader till mottagare på öar ingår ej. Vissa produkter kan med hänsyn till fraktutrymme kräva slutmontering. Lossning av våra leveranser utföres av kunden vid tyngre gods. Kontrollera alltid mottaget gods.

Allmänt

Alla priser uppdateras frekvent på hemsidan. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar och för felaktig information påverkad av tekniska eller mänskliga fel.

Priser

Samtliga priser i katalogen tillkommer mervärdesskatt med 25%. Vi reserverar oss för moms, pris- och valutaförändringar utanför vår kontroll.

OFAB

Malmgatan 7
532 31 Skara

Mail och telefon

Tel. 0511 - 187 39
info@ofabskara.se

Om OFAB

“Vår affärsidé är att tillhandhålla produkter av hög kvalitet till bra priser.”

Vi samarbetar med ledande tillverkare i Frankrike, Tyskland och USA. Våra leverantörer är specialiserade på produkter inom vårt sortiment, noggrant utprovande, inga kompromisser i materialvalet. Effektiv tillverkning och stora serier = Bra inköp och låga priser för Dig som kund.