Om OFAB

Vi samarbetar med ledande tillverkare i Frankrike, Tyskland och USA. Våra leverantörer är specialiserade på produkter inom vårt sortiment, noggrant utprovande, inga kompromisser i materialvalet. Effektiv tillverkning och stora serier = Bra inköp och låga priser för Dig som kund.

Succé för våra Franska varmgalvaniserade foderhäckar, kalvgömma och teleskopiska grindar mm. Vårt nya Grindsystem Perfekt från Tyskland är det bästa på den Svenska marknaden. Mineraltråg och vattenautomater från PRIDE of the FARM i USA är mycket omtyckta produkter hos våra kunder. Vårt sortiment LA BUVETTE från Frankrike, det bästa sortimentet för vatten. LA BUVETTE är välkänd över hela värden för mycket hög kvalitet på de produkter som tillverkas.

VÅRA PRODUKTER

Våra produkter är originalprodukter. Det bästa för dina djur – välj produkter av högsta kvalitet från OFAB. Vårt övriga sortiment omfattar produkter för skogen, hydraulik och entreprenad.

OFAB,s affärsidé är att tillhandhålla produkter av hög kvalitet till bra priser.

VÅR HISTORIA

OFAB grundades år 1994, ett familjeföretag med personlig kundkontakt och proffsig rådgivning. Vi kommer som tidigare lyssna på våra kunder och önskemål om nya produkter i vårt sortiment kommer att beaktas. Bra produkter, nöjda kunder är vår målsättning. Vi önskar att katalogen skall vara av intresse och ser gärna att Ni kontaktar oss.

Kontakta oss idag